Bästa framförhållningen på julklapp hittills!

I min familj så älskar vi att vara utomhus i naturen, och så har det alltid varit. Man tog cykeln ut på stigar i vårt område med någon matsäck, kanske stannade till vid någon hög med löv och sparkade upp dom med stövlarna så de segnade ned i höstsolen. Eller alla våra sommar i vår båt, jag minns att jag satt och täljde någon liten sked på klipporna eller åkte ut med lilla båten för att fiska med min pappa. Några av mina mest värdefulla minnen är skapade ute i naturen och något jag blir väldigt nostalgisk kring.

Tillbaka till framförhållningen

Det var när jag hittade Friluftsfabriken hemsida så visste jag direkt. Här har vi de perfekta julklapparna till min familj. Dom har allt man kan tänka sig behöva för ett aktivt uteliv.

Så för att börja sortera bland deras stora sortiment tänkte jag på vad använder min familj mest av? Vi har min pappa som älskar att fiska på sommaren och kan man ens ha för många drag till sina spön? Inte om man frågar honom. På Friluftsfabriken fanns alldeles utmärkta underställ som får bli en julklapp till min mamma, hon klär sig alltid i lager-på-lager när vi ska ut i skogen under svampsäsongen och jag vet att just underställ i ull är något hon svär vid. Och som en modern människa så älskar min familj gadgets, att ha bra verktyg och utrustning ute i skogen är a och o. Så som ett pålitligt stormkök att koka kaffe i eller göra en go svamppasta på kantareller vi hittat i skogen. Så till min syster och hennes familj ska jag klicka hem just ett stormkök, någon smidig stekpanna, lite matchande tallrikar i lättvikt att enkelt packa med när dom ska ge sig ut. Sen, ja sen så har vi min tredje syster som älskar frisk luft men som ALDRIG lyckas klä sig efter väder. Men självklart är detta enkelt löst hos Friluftsfabriken, ett par goa friluftsbyxor och en pile väst så tror jag hon kommer hålla sig varm och lite mer anpassad till den våta mossan och dom ibland kallare vindarna under hösten.