Provcykla en elcykel i Stockholm

Jag har varit och provcyklat en WafaBike. Efter att ha letat ett bra tag efter en cykel som funkar i både stadsmiljö, som i lite tuffare terräng föll valet på Wafabike i Stockholm. Jag har surfat runt på många olika hemsidor och insett att det finns hur många modeller och fabrikat att välja på, wafabike i Stockholm hade det jag sökte. Att jag har valt att investera i en elcykel beror på många saker. Därför var det viktigt för mig att ha möjlighet att få gå ut och provcykla innan.

Att välja rätt cykel

Att det blev just wafabike till slut berodde på att dom hade väldigt inte bara en cykel utan dom hade terrängcyklar, citybikes och cruising cyklar. Att boka  provcykling på wafabike i Stockholm visade sig vara väldigt enkelt Det vara bara att gå in på deras hemsida och fylla i ett formulär sen fick jag bekräftelse tillbaka på att tiden var bokad. Det fanns faktiskt inte så många företag eller hemsidor som erbjöd provcykling, speciellt inte av olika modeller. Personalen i cykelaffären var väldigt trevliga och jag tyckte att det var bra att dom hade alla olika modellerna på plats så man faktiskt hade möjlighet att provcykla olika sorters wafabike och på det sättet få en känsla hur cyklarna kändes och tog sig fram.

Wafabike Stockholm

Om ni är sugna på att köpa en elcykel tycker jag absolut att ni skall provcykla en wafabike i Stockholm. Gå in på deras hemsida och se hur många olika cyklar dom har. Jag beställde en Urbanity x- Lady elcykel. Cykeln är en så kallad citybike. Så skippa bilen, bussen och tunnelbanan och köp en elcykel från wafabike i Stockholm, du kommer inte att bli besviken.