Att hitta en ny hobby på senare dagar

Ja, det är inte alltid lätt. Man kanske har begränsad rörlighet i kroppen, kanske inte orkar så mycket och vill kanske gärna befinna sig hemma när man utför sin hobby med fördel. Då har jag det perfekta tipset till er där ute! Nämligen Diamond Painting. Något som jag introducerades av via https://www.parlgrossisten.se/diamond-painting/, en hemsida som kallas för Pärlgrossisten där man kan köpa alla typer av tillbehör du kan tänkas behöva för att pärla men också då för att syssla med Diamons Painting.

Men vad är Diamond Painting?

Jo, det är nämligen något introducerades 2017 i både Europa och Nordamerika som en kombination av Paint by numbers och korsstygn. Detta är ju metoder att också skapa kreativt men som genom diamantmålning har fått sig en liten twist. Vid utförandet så fäster man nämligen små diamantliknande pärlor i olika färger på en duk som är för limmad med ett mönster och med hjälp av olika färgkoder. För att fästa själva diamanterna eller pärlorna så använder man sig av en speciell penna som följer med i förpackningen och på detta vis kan man skapa fantastiska målningar. Just Pärlogrossisten erbjuder allt från canvas till lampor, anteckningsböcker eller nyckelringar – alla dessa som går att förgylla med diamantmålning.

Det är absolut något som passar dig som gillar att pyssla smått och med händerna men man behöver heller absolut inte ha bråttom eller vara noga. Man kan också bortse att följa mönstret och bara skapa på egen hand, det går minst lika bra. Det som är fantastiskt är att det blir olika resultat varje gång och man kan verkligen låta fantasin och kreativiteten att flöda. Att med andra ord både kunna stimulera hjärna och händer gör att detta är en perfekt hobby för mig så här på lite senare dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 0r8