Släpvagnsdelar och allt annat för att reparera och renovera släpvagnar

Min kompis fixar en hel del med bilar A- traktorer släpvagnar, båtar och lite till, ja egentligen alla typer av fordon. Han har gamla mopeder, cyklar och bilar ståendes. En dag när jag var där fick jag hjälpa honom att söka efter delar till en släpvagn som han höll på att fixa åt en kompis. Sagt och gjort jag hamnade på en sida som verkligen hade ett stort utbud av släpvagnsdelar och om man någon gång är behov av att handla släpvagnsdelar så är det här man skall handla det. Jag var som sagt inne på sidan för att beställa det han ville ha till sin släpvagn, jag passade då på att kika runt lite på sidan och såg att dom hade delar till A- traktorer, det kanske man skulle köpa till min kompis i julklapp så han kan pimpa upp A- traktorn han har hemma. Till A-traktorerna var det ju mest sånt lampor, saftblandare led belysning och annat kul.

Alla produkter på samma sida för att lasta säkert på släpvagnen och säkra lasten

Fattar nu hur många delar det finns på en släpvagn som man kan byta ut, och tillbehör man kan köpa till en släpvagn. Det är kulkopplingar, påskjutsbromsar, belysning och stödhjul och allt annat. För att göra det enklare att lasta kan man beställa lastramper och bara där finns hur många som helst att välja på. Sen finns det också lastnät, , stoppklossar lyftblock och vinschar av alla de slag för att säkra lasten. Sidan har även produkter för outdoor, där hittar man multiverktyg uppladdningsbara lampor med multiverktyg. Jag tror iallafall min kompis har hittat en väldigt bra sida att handla släpvagnsdelar på och mycket annat för den delen som han kan ha användning för.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: lmn