Lär dig spela med Pianobus 2

      Inga kommentarer till Lär dig spela med Pianobus 2

Är det dags att lära dig något nytt?

Ofta känner jag att jag behöver utveckling. Jag mår bra av att lära mig nya saker och det får gärna ta lite tid och energi. Det behöver med andra ord inte alltid vara så där lätt. Ett mål som jag satte upp för 2023 som snart lider mot sitt slut var att lära mig spela piano. Detta har jag också gjort och jag vill därför dela med mig av mina tips och tricks som kanske gör det lättare för just dig att lära dig något nytt, i detta fall lära sig att spela ett så fantastiskt instrument som ett piano.

Lär dig spela piano med Pianobus 2

Mitt första tips och det som du verkligen ska ta med dig från denna text. Om du vill lära dig spela pianot så ska du verkligen göra det genom att spela piano med pianobus 2 (https://www.notlagret.se/category.php/622). Detta är böcker som bland annat säljs hos Notlagret.se som verkligen hjälper dig att lära dig att spela piano. Pianobus 2 finns som du kanske hör i flera upplagor och bygger på att man steg för steg lär sig de olika sakerna man behöver kunna för att spela piano. Detta gjorde att jag verkligen hade något att följa och luta mig emot, även fast man ibland behöver sitta utan bok och noter, så var detta ett så himla bra steg till att få lite självförtroende och snabbt lära sig grunder.

För om grunderna sitter så blir Pianobus i nästa steg väldigt mycket lättare och framför allt roligare eftersom du lärt dig just grunderna. Allt bygger på att du kan det och i sin tur kan bygga på dina kunskaper sakta men säkert. Då kan man också ta ut svängarna och lära sig utan böcker och noter, mest spela på känsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 20d