Att hitta rätt verkstad till din pärla

Ja men det är något jag tror många prioriterar högt. Att hitta rätt mcverkstad till sin mc när det kommer till att få service eller kanske laga något som gått sönder. En verkstad som kan sin sak och som gör att man känner sig trygg när man lämnar in sin motorcykel. Att hitta en verkstad som har hjärtat på rätt ställe, med ett genuint intresse för motorerna och där man jobbar auktoriserat med lång erfarenhet. Är det så mycket begärt?

När det kommer till att hitta rätt mcverkstad i Borås så är det inte så svårt, men jag vet att det kan vara allt svårare på andra ställen. Jag pratar givetvis om MC Team1 som med sin långa erfarenhet i branschen bara gör det roligt när det väl är dags för den årliga servicen. Det är kul att sitta kvar i verkstaden och snacka lite motorer och helt enkelt ta vara på att man delar intresset om motorsport och hojar.

Reparationer och service

Det behöver med andra ord inte vara givet att det är just en specifik reparation din mc behöver utan det går lika bra att kontakta en verkstad om du bara vill ge din pärla lite extra omsorg. Kanske ett oljebyte eller kanske bara att dubbelkolla så att allt står rätt till. Att dessutom kunna känna att man har tillit till dem på verkstaden gör det ännu mer till ett nöje att lägga lite extra pengar på att se till att motorcykeln går som den ska och helt enkelt mår bra i själen. För om min mc mår bra i själen så gör jag det också. In och kika in MC Team1s hemsida och läs mer vad dem kan göra för att din mc och du ska må bra i själen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: sib